top of page
maxresdefault_light.jpg

De Quantum Technologiën

We hebben het genoegen u de komst van een nieuwe therapeut bij O’Vive aan te kondigen, die ons bestaande team versterkt en de diensten die we aanbieden uitbreidt. Jean-Frédéric Loiseau is een erkende kwantum-energietherapeut met uitgebreide ervaring op het gebied van kwantum.

Jean-Frédéric maakt gebruik van de nieuwste beschikbare kwantumtechnologieën, waardoor hij een volledig innovatieve benadering kan hanteren en u een buitengewone ervaring kan bieden.

Maar wat zijn dan de voordelen van de kwantumbenadering?

De kwantumbenadering is een soort behandeling die gebruik maakt van energetische velden om het lichaam in balans te brengen. Het is bijzonder effectief bij het behandelen van klachten veroorzaakt door stress of trauma’s. Volgens de theorie achter deze benadering bestaat ons lichaam uit energetische velden die voortdurend trillen. Wanneer deze velden vervormd raken, kan ons lichaam niet meer goed functioneren. Daar komt de kwantumbenadering in beeld.

Door dezelfde principes toe te passen als bij energetische genezing, richt deze benadering zich op het lichaam, de geest en de ziel. Door deze principes te combineren met de nieuwste kwantumtechnologieën, kunnen we blokkades ontdekken die voor onze 5 zintuigen ontoegankelijk zijn en krachtige oplossingen ontwikkelen die je hele bestaan naar een ander niveau tillen.

We hebben het hier over een holistische benadering van energetisch evenwicht, waarbij we gebruik maken van het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen. Gebaseerd op de principes van de kwantumfysica, waarin wordt gesteld dat de fysieke wereld bestaat uit een combinatie van energie en materie, maakt de kwantumbenadering gebruik van de geest om deze energetische velden te manipuleren. Deze manipulatie verandert hoe deze velden bewegen, wat weer invloed heeft op de vorm van de fysieke wereld.

Het belangrijkste voordeel van deze benadering is dat het kan helpen om verstoorde biologische, mentale en spirituele condities in balans te brengen door middel van energie. Problemen zoals depressie, angst, schizofrenie, bipolaire stoornis en attention deficit hyperactivity disorder (ADHD) kunnen worden aangepakt met behulp van deze benadering. Door op een dieper niveau te werken dan alleen de mind-body connectie kan het tegelijkertijd het lichaam en de hersenen ondersteunen.

Maar hoe kan de kwantum benadering nuttig zijn?

  • Het kwantum benaderingsmodel is een vorm van alternatieve therapie die zich richt op het energetische veld van het lichaam. Het erkent dat de gedachten en emoties van een persoon invloed hebben op zijn energetische veld.

  • Het doel is om elke patiënt te helpen zijn emotionele pijn te overwinnen en een gevoel van innerlijke vrede en rust terug te vinden. Door gebruik te maken van de energie van het lichaam om de geest te genezen, richt deze benadering zich op het geloofssysteem van de patiënt om hem deze langverwachte sereniteit terug te geven.

  • We maken vaak gebruik van deze aanpak om mensen te helpen die lijden aan chronische pijn, angst en depressie. Het kan ook helpen bij patiënten met fysieke energieblokkades en emotionele problemen.

  • Deze benadering kan bijzonder gunstig zijn voor mensen in herstelfase na een mentale of neurologische aandoening, evenals voor degenen die slaapproblemen willen oplossen.

  • Bovendien kan het mensen begeleiden bij het herstellen van verslavingen of verslavende stoornissen en aanzienlijk bijdragen aan de genezing van psychiatrische aandoeningen of traumatische ervaringen.

 

In werkelijkheid beperkt de kwantum benadering zich niet tot de eerder genoemde gebieden. Het verbindt alles met het informatieveld. Dus wanneer je in staat bent om het energetische veld van een persoon te lezen en corrigeren, lijkt alles onbeperkt en mogelijk. Van biologie tot geest, van relationele zorgen tot spiritueel ontwaken, biedt deze fascinerende en veelbelovende benadering indrukwekkende en unieke oplossingen.

 

Aarzel niet om de diensten van Jean-Frédéric Loiseau te ontdekken en nu te boeken op zijn website EvolutionQuantique.com.

Contact

Jean-Frédéric Loiseau

Rue de Spa 13, 1000 Bruxelles - Belgique

+32 (0)473 30 16 36

bottom of page