top of page
Contact

+32 (0) 485 85 24 96.

Ilse DEURINCK

Psychologue Clinique / Psychothérapeute

 ILSE DEURINCK is KLINISCH PSYCHOLOOG (KULeuven, 1996),
en 
PSYCHOANALYTISCH PSYCHOTHERAPEUT (UCLouvain - Chapelle-aux-Champs, 2002).

NUMMER PSYCHOLOGENCOMMISSIE: 02104836
 
Ilse Deurinck heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring met ambulante psychotherapie op individuele basis met volwassenen. Daarbij 20 jaar ervaring in de residentiële (crisis)psychiatrie waar zij als psycholoog verantwoordelijk is voor de psychologische begeleiding en de psychodiagnostiek (diagnosestelling, indicatie voor behandeling) van gehospitaliseerde patiënten, alsook de training en supervisie van psychologen in opleiding.

Beide ervaringen komen ook goed van pas bij de crisisinterventies, in groep of individueel, zowel in de profit als de non-profit.
In de ambulante praktijk voor Klinische psychologie en Psychotherapie te Brussel - Spastraat (en ook in Sint-Genesius-Rode) kunnen volwassenen terecht voor zowel kortdurende psychotherapie (enkele sessies) als langdurige psychotherapie (tot enkele jaren), alsook voor psychologische connsultaties en crisisinterventies. Naast de problemen en moeilijkheden waarvoor men een klinisch psycholoog – psychotherapeut consulteert (relationele moeilijkheden, rouw en verdriet, angst, zelfdestructief gedrag)  kan er nu ook geconsulteerd worden in het kader van het steeds meer voorkomend, vaak nog onbegrepen psychisch lijden, oa Angst en Depressie, Psychosomatische klachten, Burn-out,.waarbij een psychoanalytische behandeling vaak het meest aangewezen is.

Consultatie is mogelijk na verwijzing door een (huis)arts of werkgever, maar kan ook op eigen initiatief. Er kan gewerkt worden in het Nederlands, Frans, en Engels, steeds en enkel na afspraak.

Tijdens een eerste gesprek wordt ruim de tijd voorzien voor exploratie van de hulpvraag en wordt nagegaan welke methode (psychotherapeutische techniek, psychodiagnostisch onderzoek, frequentie en ritme van de sessies) aangewezen zijn.
Om een eerste afspraak te maken kan u telefonisch contact opnemen: +32 (0)485 85 24 96
 

AANGESLOTEN BIJ VOLGENDE BEROEPSVERENIGINGEN

,

bottom of page